Declar că îmi dau acordul pentru participarea copilului în tabara de karting.

Sunt de acord sa apara in diferite imagini foto/video care ilustreaza activitatile desfasurate pe timpul taberei. Organizatorii se angajeaza ca imaginile realizate pe timpul activitatilor din tabara sa nu aduca prejudicii de imagine participantilor la tabara.

Organizatorii isi asuma raspunderea de a oferi cele mai bune conditii de ingrijire fizica, psihica si emotionala copilului si, prin urmare, ii consider eliberati de orice raspundere, procese, despagubiri ce pot rezulta din incidente cauzate de incalcarea regulamentului si/sau a indicatiilor clare date de lideri catre copil.

Inteleg ca exista riscul de vatamare asociat activitatilor fizice si sportive practicate in tabara si sunt de acord ca propriul meu copil sa participe la acestea.

Sunt de acord ca, in cazul unei urgente de vatamare sau imbolnavire a copilului, cadrul didactic insotitor sa ma instiinteze imediat, sa ia legatura cu o unitate medicala specializata, sa actioneze in numele meu si sa obtina tratamentul medical al copilului. Ma oblig sa platesc suma aferenta, in cazul administrarii unui tratament medical contra cost.

Sunt de acord si inteleg ca sunt responsabil pentru faptele copilului meu.

Intelegem ca detinerea si consumul de tutun, bauturi alcoolice si droguri sunt interzise si am discutat acest lucru cu copilul nostru. Suntem de acord ca fiul/fiica nostru/noastra sa fie supus procedurilor disciplinare si unei posibile anchete, daca va consuma alcool sau va detine orice fel de substante psihotrope.

Inteleg faptul ca participantii la tabara care nu respecta regulamentul si indicatiile organizatorilori pot sa fie exclusi din tabara. In acest caz ma oblig sa preiau copilul din tabara in maxim 24 ore de la notificare, fara a solicita returnarea niciunei sume din partea Organizatorilor.

Mi-am informat copilul ca trebuie sa se comporte politicos, responsabil si sa respecte regulile stabilite de organizatorii acestei Tabere. Sa nu intreprinda actiuni care pot sa puna in pericol sanatatea, securitatea si siguranta sa sau a celorlalti participanti si ca trebuie sa respecte regulamentele si indicatiile date de organizatori.

Voi anunta organizatorii cu privire la bolile de care sufera copilul meu si tratamentele pe care le urmeaza, inainte de inceperea taberei.

La sosirea in tabara, copilul poate da liderilor obiectele de valoare spre pastrare pana la sfarsitul taberei. In cazul in care nu o vor face, organizatorii nu vor fi responsabili de pierderea sau distrugerea bunurilor personale cu care copilul merge in tabara (aparatura electronica, telefoane mobile, bani, etc.).

In conditiile renuntarii, avansul nu se returneaza.