CLUBUL REAL RACING

Clubul de karting Real Racing a fost infiintat in anul 2006 de Constantin Raileanu, multiplu campion national de karting, absolvent al scolii de pilotaj La Filierre FFSA, Le Mans, Franta si participant in curse de monoposturi si turisme pe plan international.

În cei 13 ani de existență, clubul Real Racing are în palmares:

  • 14 titluri de campion national.
  • Castigator in numeroase competitii internationale.
  • Doua participari la celebra cursa de 24h de la Le Mans (Franta).
  • Participari la campionatele mondiale si europene de profil.

Din 2009 echipa Real Racing activeaza in cel mai puternic campionat de karting din lume – Italia, participind constant si la alte mari competitii din Europa. In anul 2016 clubul si-a extins zona de activitate pe mai multe continente participand la competitii si in Asia, Orientul Mijlociu si America. Tot în anul 2016, clubul Real Racing a lansat un proiect special dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, organizând prima tabără de karting din România.

MULTISPORT JUNIOR

Multisport Junior, coordonat de Nomi Nana si Dragos Rizea, este un integrat de activitati sportive menite sa ajute la dezvoltarea atletica si psihologica a copiilor.
  • Programe de sport saptamanale – multisport, karate, tehnici de supravietuire urbana, cercetasie, fotbal, tenis, inot etc.
  • Evenimente sportive pentru copii si parinti.
  • Tabere cu profil sportiv: Tg. Secuiesc – karting, Delta Dunarii, Piatra Craiului, Harghita Bai, Tulcea – echitatie, Predeal si Postavaru – ski etc.

In fiecare an scolar, echipa Multisport Junior lucreaza regulat, saptamanal, cu peste 400 de copii cu virste cuprinse intre 4 – 14 ani!

Programele Multisport au ca scop familiarizarea copiilor cu efortul fizic specific activitătii de pilotaj-karting, dar si relaxarea, detensionarea fizica si mentala.

ECHIPA

Didector

Instructor la Real Racing. Peste 20 de ani de experiență. Multiplu campion național la karting. Absolvent al Auto Sport Academy Le Mans, Franța

Instructor

Instructor la Real Racing. Peste 10 de ani de experiență în kartingul de competiție.

Instructor

Instructor la Real Racing. Peste 10 de ani de experiență în kartingul de competiție. Multiplu campion național la karting.

Antrenor

Specialist în pregătiea fizică la Multisport Junior.

PR and Marketing officer

PR and Marketing officer

PR and Marketing officer

PR and Marketing officer

PR and Marketing officer

PR and Marketing officer

PR and Marketing officer

PR and Marketing officer

PARTENERI